Σχετικά με εμάς

Στη Lametall ξεκινήσαμε να σχεδιάζουμε έπιπλα το 2010 και μέχρι σήμερα μένουμε πιστοί στο όραμά μας για λειτουργικές και όμορφες λύσεις για κάθε χώρο. Η αποστολή μας είναι να χρησιμοποιούμε ποιοτικές πρώτες ύλες και με δημιουργικό σχεδιασμό να κατασκευάζουμε έπιπλα και custom λύσεις, που θα συντροφεύουν τις ζωές των ανθρώπων για πολλά χρόνια. Το μέταλλο είναι βασικό στοιχείο των προϊόντων μας. Γι’ αυτό και έχουμε επενδύσει αρκετά σε αναζήτηση κορυφαίων υλικών και τεχνογνωσία σχετικά με την επεξεργασία του.

Πίσω από το όνομα Lametall υπάρχουν σχεδιαστές, τεχνίτες και άνθρωποι του customer care που φροντίζουν για την καλύτερη εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των πελατών. Είτε θέλετε να επιπλώσετε ένα μικρό δωμάτιο, ένα κατάστημα, ένα εστιατόριο ή τα γραφεία της εταιρείας σας, η ομάδα του Lametall είναι εδώ για να σας βοηθήσει σε αυτό.

Η αναζήτηση ιδεών και ο πειραματισμός δεν σταματά για μας ποτέ. Ένα ωραίο νέο design έρχεται μέσα από συνεχείς δοκιμές και «ταιριάσματα» υλικών. Αγαπάμε όσο τίποτε άλλο τις φρέσκες ιδέες, τη σκέψη «έξω από το κουτί» και το σχεδιασμό που τραβάει τα βλέμματα και μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Θέλουμε η δουλειά μας να μιλάει για μας πριν από μας. Έτσι, βάζουμε τα δυνατά μας και διοχετεύουμε όλη μας τη δημιουργικότητα και την ενέργεια, για να φτιάξουμε τα έπιπλα που θα αγαπήσετε.

Φυσικά, πέρα από τα έπιπλα, μας ενδιαφέρουν όσο τίποτε, τα πιο ιδιαίτερα έργα, που έρχονται να «κουμπώσουν» ακριβώς στο χώρο σας και να τον διαμορφώσουν όπως έχετε φανταστεί. Οι custom κατασκευές είναι κάθε φορά μια μοναδική περίπτωση αισθητικής και λειτουργικής βελτίωσης ενός χώρου. Από την ιδέα, στη σχεδίαση, την παραγωγή και την τοποθέτηση, όλος αυτός ο κύκλος είναι για μας ένα μοναδικό ταξίδι προς την τελειότητα!

Θα χαρούμε να το ζήσετε κι εσείς μαζί μας, μέσα από ένα έργο για το δικό σας χώρο. Η ομάδα μας είναι έτοιμη και πρόθυμη θα δημιουργήσει για σας ένα έπιπλο ή μια κατασκευή, που θα αποπνέει στυλ και αξιοπιστία, ενώ ταυτόχρονα θα εξυπηρετεί τις ανάγκες σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top